COVID-19 (Corona-virus) & het leveren van uw order | Blijf gezond & veilig en neem de veiligheidsmaatregelen in acht. Bestel online. Wij zijn online beschikbaar voor u! Voor meer informatie over de levering van orders, klik hier.
Logo

ITZALA

dakraam-gordijn.be

22% korting op VELUX gordijnen
Alle bestellingen
Levering
Recht uit de VELUX fabriek tot bij u thuis
0
Originele VELUX Producten -22% korting
Officiele VELUX verdeler
Over ons

Over ons

Dakraam-gordijn.be wordt geëxploiteerd door Altaterra Ltd. Als dochtermaatschappij met als enige eigenaar een van de grootste fabrikanten van dakvensters van Europa, met meer dan 75 jaar ervaring. Wij lanceerden onze eerste webwinkel in april 2006 en hebben sindsdien onafgebroken gordijnen en accessoires voor dakvensters online verkocht.

In onze winkel vindt u Itzala gordijnen en VELUX gordijnen en accessoires.


Originele VELUX gordijnen en accessoires

VELUX is een wereldwijd vermaard bedrijf. Als de grootste fabrikant van dakvensters en door de buitengewone kwaliteit van de producten is VELUX een van de bekendste en meest vertrouwde merken in de bouwindustrie geworden. Wij bieden een ruime selectie VELUX gordijnen voor VELUX dakvensters aan. Wij bieden voor elk wat wils: van standaard rolgordijnen tot jaloezieën, verduisteringsgordijnen, energiegordijnen en buitenste zonneschermen. Wij bieden ook VELUX stangen en adapters, en andere accessoires aan om bij uw dakvenster te komen of om de veiligheid te verbeteren. We hebben zelfs bedieningssystemen die van uw manueel VELUX dakvenster een elektrisch bediend dakvenster kunnen maken.


ITZALA gordijnen

Itzala is een kleiner assortiment gordijnen dat past op VELUX en FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea dakvensters. Omdat het een kleiner assortiment betreft, kunnen we in massa produceren en de prijzen laag houden. Itzala gordijnen worden gemaakt in speciaal voor ons gebouwde fabrieken in Hongarije en de Tsjechische Republiek. Onze fabrieken hebben stuk voor stuk ISO 9001 certificering en ISO 14001 milieucertificering. Ze zijn voorzien van de modernste machines. Onze producten zijn gordijnen van hoge kwaliteit.

Itzala betekent "schaduw" in het Baskisch - een perfecte omschrijving voor onze producten.

We hebben een toegewijd, meertalig klantenserviceteam met het hoofdkwartier in Hongarije dat klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden.

Bedrijfsgegevens

Adres
Altaterra Ltd.
Petofi Sándor str. 36/B.
HU-9444 Fertoszentmiklós
Hongarije

Telefoon
+3210420903

E-mail


customerservices@itzala.com

Openingsuren
Maandag-Vrijdag: 08u00 tot 16u00
Zaterdag, zondag en feestdagen: Gesloten