Logo

Dakraam-gordijn

Originele VELUX® en Itzala producten

0
Originele VELUX Producten - 21% korting!
Officiele VELUX verdeler

Itzala Buitenste Zonneschermen

Dakvenstergordijnen voor VELUX vensters

Itzala Buitenste Zonneschermen

Itzala Buitenste Zonneschermen

Vanaf 49,01 €
Informatie
 • Buitenzonwering voor bescherming tegen de warmte
 • Vermindert het invallende daglicht
 • Gemaakt om te passen. Geen opmeten of snijden nodig
 • Ideaal voor alle ruimten
 • Compatibel met manuele VELUX dakvensters
 • Kan worden gecombineerd met binnengordijnen
 • Geproduceerd in de EU. Twee jaar garantie

 

Handelingen

• Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• Zwart transparant gaas
(zie hieronder)

Vaak gestelde vragen

 • Varia
  • Met welke vensters zijn uw Itzala gordijnen compatibel?

   Itzala gordijnen zijn compatibel met ramen van VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea. Het Itzala buitenste zonnescherm is echter alleen compatibel met VELUX dakvensters.

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Kan ik een buitenste zonnescherm met andere gordijnen combineren?

   Ja, het buitenste zonnescherm kan met elk soort binnengordijn worden gecombineerd voor extra lichtregeling en comfort. U kunt ook een muggengaas toevoegen voor een insectenvrije omgeving. Indien u een buitenste zonnescherm combineert met een binnenste, fotovoltaïsch aangedreven gordijn, daalt de capaciteit van de zonnecellen van het binnengordijn om de batterijen op te laden. Elektrisch aangedreven en fotovoltaïsch aangedreven gordijnen kunnen niet worden gecombineerd.

  • Is een buitenste zonnescherm de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   De eerste doelstelling van een buitenste zonnescherm is hittewering. Het is een jaloezie aan de buitenkant, die directe zonnestraling en hitte sterk vermindert. Buitenste zonneschermen zijn gemaakt van weersbestendig gaasdoek voor duurzame prestaties. Wij bevelen ze aan voor alle kamers waar u de warmte wilt buitenhouden en het comfort vergroten.

  • Wanneer moet ik een Itzala buitenste zonnescherm kiezen?

   Zelfs in de winter kunnen dakvensters oncomfortabel heet worden, maar het Itzala buitenste zonnescherm lost dit probleem op door het glas vanaf de buitenkant af te schermen. Het zorgt voor een duidelijke reductie van invallende warmte en houdt de zon tegen voordat deze het glas raakt. Het zorgt ook voor een aangename verspreiding van het invallend licht. Het harde, met glasvezel PVC gecoate buitenste zonnescherm is bestand tegen rotten en vuil en dempt bovendien het geluid van zware regenval. Wanneer het niet in gebruik is, zit het buitenste zonnescherm opgerold en beschermd in de kap van het venster. Het Itzala buitenste zonnescherm is verkrijgbaar voor VELUX dakvensters. Het Itzala buitenste zonnescherm is niet compatibel met VELUX INTEGRA® dakvensters (elektrisch aangedreven dakvensters).

  • Hoe duurzaam zijn Itzala rolgordijnen?

   Getest om lang mee te gaan. Elk rolgordijn is 7000 keer getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 • Itzala vs. VELUX gordijnen
  • Wat is het belangrijkste verschil tussen Itzala en VELUX buitenste zonneschermen?

   Itzala en VELUX buitenste zonneschermen zorgen voor minder hitte in een ruimte en verspreiden het invallend licht. Het buitenste scherm zorgt voor een effectieve vermindering van de opwarming van uw kamer door de hoeveelheid direct zonlicht te verminderen. Ze kunnen ook het geluid van zware regenval dempen. Zowel de VELUX als de Itzala buitenste zonneschermen zijn uitsluitend verkrijgbaar in een zwarte, transparante netstructuur - het VELUX buitenste zonnescherm laat 14% licht door.

   Het VELUX buitenste zonnescherm is verkrijgbaar in een manueel bediende versie, een versie op zonne-energie en een op elektriciteit. De twee laatste zijn uitgerust met afstandsbediening en traploze blokkering. Op VELUX buitenste zonneschermen krijgt u drie jaar garantie.

   Het Itzala buitenste zonnescherm is verkrijgbaar met manuele bediening en uitsluitend haken. Op Itzala buitenste zonneschermen die u in deze onlineshop aanschaft, krijgt u twee jaar garantie.

Bediening

Manuele bediening met haken

Het manueel bediende Itzala buitenste zonnescherm met haken kan volledig opgerold of uitgerold worden. Om het zonnescherm te bedienen, opent u het venster en kantelt u het 180°. Bevestig vervolgens het zonnescherm aan de haken aan de buitenkant van het onderste frame. Wanneer u het venster sluit, zal het zonnescherm automatisch af- of oprollen. Zodra u het zonnescherm op- of afgerold heeft, kunt u het venster natuurlijk openen en sluiten zoals u wilt.

Kleuren

4260 - Zwart
4260
Zwart
4260 - Zwart

EEN ITZALA GORDIJN SAMENSTELLEN EN BESTELLEN

De Itzala verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën passen op VELUX, FAKRO, Dakstra, RoofLITE, Keylite (klik hier voor meer informtie over het vinden van de juiste maatcode) en Dakea dakramen. De Itzala buitenzonwering daarentegen is specifiek ontworpen voor VELUX dakramen. Indien u wilt nagaan of het geselecteerde Itzala gordijn zal passen op uw dakraam, gelieve dan onderstaande stappen te volgen.

Let op: er is geen bedieningsstang beschikbaar voor Itzala gordijnen. In het geval het dakraam buiten handbereik is geplaatst, raden wij een origineel Velux gordijn met Velux bedieningsstang (ZCT 200K) aan.

Beschikbare kleuren van de Itzala gordijnen: verduisterende gordijnen: 4208 wit, 4219 beige, 4212 donkerblauw; rolgordijnen: 4312 donkerblauw, 4319 beige; jaloezieën: 4388 wit

Stap 1

Selecteer de fabrikant van uw dakraam

Stap 2

Selecteer type en maatcode

Stap 3

Kleur
Bezig met laden...

Ik probeer een gordijn te vinden dat bij uw venster past. Even geduld.