Logo

ITZALA

dakraam-gordijn.be

22% korting op VELUX gordijnen
Alle bestellingen
Levering
Recht uit de VELUX fabriek tot bij u thuis
0
Originele VELUX Producten -22% korting
Officiele VELUX verdeler

VELUX Muggengaas

Laat de insecten buiten
en laat het daglicht binnen

VELUX Muggengaas

VELUX Muggengaas

Laat de insecten buiten
en laat het daglicht binnen

VELUX Muggengaas

Vanaf € 86,83 € 108,90
Informatie
 • Houdt de insecten buiten
 • Transparante stof laat invallend daglicht door
 • Aanbevolen voor alle soorten kamers
 • Kan worden gecombineerd met andere VELUX zonweringen
 • Insectenhor van hoge kwaliteit - 100% effectief
 • Zijgeleiding en cassette gemaakt van geborsteld aluminiumHandelingen

• Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• Zwart gaas met transparant effect
(zie hieronder)

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Kan ik het muggengaas met een VELUX gordijn combineren?

   Ja, het VELUX muggengaas kan met alle VELUX binnengordijn worden gecombineerd voor extra lichtregeling. Het muggengaas kan ook met VELUX buitenste zonneschermen en rolluiken voor extra bescherming tegen warmte worden gebruikt. Het VELUX muggengaas wordt op de binnenwand gemonteerd, niet direct op het venster. Indien u een ander gordijn installeert, kunt u het op- en afrollen en het venster openen en sluiten zoals u dat wilt. Indien uw venster en/of gordijn met de hand bediend wordt, moet het muggengaas worden opgerold wanneer het venster wordt geopend of gesloten.

   Indien u een open centraal scharnierend dakvenster heeft, raden we aan dat u het venster in de open of gesloten positie met de grendel blokkeert om schade aan het venster of het muggengaas te voorkomen.

  • Is een muggengaas de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   Het VELUX muggengaas houdt ongewenste gasten, zoals vliegen en andere insecten, buiten zodat u ongestoord kunt genieten van frisse lucht met geopende dakvensters. Het muggengaas wordt direct op de wand gemonteerd. Het is gemaakt van duurzaam, transparant gaasdoek dat gemakkelijk schoon te maken is en uw uitzicht of het invallend licht niet blokkeert. Het net zit netjes opgeborgen in een kap bovenaan wanneer het niet in gebruik is. Wij bevelen een muggengaas aan voor alle kamers die u goed verlucht en toch insectenvrij wilt houden.

  • Waarmee moet ik rekening houden bij de aanschaf van een VELUX muggengaas?

   Het voornaamste doel van het VELUX muggengaas is ongewenste bezoekers zoals vliegen en insecten buiten te houden terwijl er toch frisse lucht door het open venster naar binnen kan komen. Daarom dekt VELUX muggengaas het hele venster af en is het vervaardigd van duurzaam transparant materiaal met een fijne netstructuur dat het zicht niet belemmert. In dat kader moet u met name aan twee dingen denken als u overweegt om VELUX muggengaas aan te schaffen.

   1. U heeft een bijkomend gordijn nodig indien u de hoeveelheid invallend daglicht wilt regelen. VELUX muggengaas kan gemakkelijk worden gecombineerd met een VELUX gordijn voor regeling van het daglicht.

   2. Het VELUX muggengaas wordt op de binnenwand gemonteerd, niet direct op het venster. Bij de bestelling van het muggengaas meet u de breedte van de vensteropening op de binnenwand om de correcte afmetingen van het muggengaas te bepalen. Muggengaas is verkrijgbaar in verschillende breedtes bij de volgende drie hoogtes: 1600 mm, 2000 mm en 2400 mm. Alleen de hoogte kan worden aangepast, niet de breedte. Indien u een venster met verticale elementen heeft, heeft u twee stuks muggengaas nodig. Opmerking: In de meeste gevallen moet u het muggengaas snijden op de maat van uw vensteropening. De instructies zijn meegeleverd.

Bediening

Manuele bediening met bedieningsstang en traploze instelling

Het VELUX muggengaas wordt manueel bediend door middel van een bedieningsstang. Plaats uw hand eenvoudigweg op de stang en beweeg het omhoog of omlaag. Het is vastgemaakt aan een kap en schuift in zijprofielen die voor een soepele beweging zorgen. Wanneer het niet in gebruik is, kunt u het muggengaas in de kap schuiven.

Kleuren

1
2
3
4
5
A
Doorzichtig Semi-doorzichtig Ondoorzichtig Lichttemperend Verdonkerend Alle niveaus van transparantie
8888 -
8888 -
8888
1
: Doorzichtig
1