Logo

Dakraam-gordijn

Originele VELUX® en Itzala producten

0
Originele VELUX Producten - 21% korting!
Officiele VELUX verdeler

Itzala Verduisteringsgordijn Zonder te Boren

Voor VELUX dakvensters. Te installeren in enkele minuten zonder gereedschap of boorwerk

Itzala Verduisteringsgordijn Zonder te Boren

Voor VELUX dakvensters. Te installeren in enkele minuten zonder gereedschap of boorwerk

Itzala Verduisteringsgordijn Zonder te Boren

Vanaf 49,01 €
Informatie
 • Verduisterend effect
 • Te installeren in enkele minuten zonder gereedschap of boorwerk
 • Verwijderbaar zonder het venster te beschadigen
 • Perfect voor een semi-permanente installatie van rolgordijnen
 • Gemaakt om te passen. U hoeft niet te meten of te knippen (toevoegen aan andere producten)
 • Ideaal voor slaapkamers
 • Compatibel met VELUX dakvensters
 • Slimline ontwerp
 • Geproduceerd in de EU. Twee jaar garantie

 

Handelingen

• Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• 4 opties
(zie hieronder)

Veelgestelde vragen

  • Zijn Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren compatibel met VELUX dakvensters?

   Ja. Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de meeste generaties VELUX dakvensters. Controleer de maat en het type van uw specifieke venster via het typeplaatje en gebruik deze informatie wanneer u uw gordijn kiest en samenstelt.

   Indien uw VELUX dakvenster geen originele vooraf geïnstalleerde montagebeugels heeft aan het bovenste binnenframe, dient u het kitset ZOZ 230 (Bevestigingssteunen) aan te schaffen om de gordijnen te kunnen bevestigen. Sommige oude VELUX dakvensters hebben geen vooraf geïnstalleerde montagebeugels.Hier verkrijgbaar.

  • Wat heb ik nodig om het Itzala Verduisterende Rolgordijn Zonder te Boren te installeren?

   Alles wat u nodig hebt om het Itzala Verduisterende Rolgordijn Zonder te Boren te installeren, is inbegrepen in het pakket. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het vaste kader van het venster schoon en droog is voordat u het installeert.

  • Kan ik het gordijn verwijderen zonder het venster te beschadigen?

   Ja. Het Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren wordt bovenaan het venster in de vensterbeugels bevestigd en onderaan het venster met een duurzame kleefmiddel vastgeplakt. Bij correcte verwijdering laat het kleefmiddel geen zichtbare resten achter op het venster.

  • Kan ik het Itzala Verduisterende Rolgordijn Zonder te Boren met andere rolgordijnen combineren?

   Ja. Het rolgordijn kan gecombineerd worden met buitenzonneschermen voor warmtewering en muggengaas voor binnen.

  • Hoe duurzaam zijn Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren?

   Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren zijn getest op duurzaamheid door ze 7000 keer te openen en te sluiten. Dit garandeert een lange levensduur en een betrouwbare werking. Het vaste kader en de stoffen zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit materialen als onze andere Itzala producten.

Bediening

Handmatige bediening met bedieningsbalk

Het Itzala Verduisterende Rolgordijn Zonder te Boren wordt handmatig bediend. Het gordijn kan volledig gesloten of volledig geopend worden met behulp van de bedieningsbalk. Het rolgordijn loopt soepel in de zijgeleiders van duurzaam, geborsteld aluminium.

Kleuren

4208 - Wit
4208
Wit
4208 - Wit
4212 - Donkerblauw
4212
Donkerblauw
4212 - Donkerblauw
4217 - grijs
4217
grijs
4217 - grijs
4219 - Beige
4219
Beige
4219 - Beige

Installatie-/verwijderingsvideo bekijken

 

Over Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren

Itzala Verduisterende Rolgordijnen Zonder te Boren worden in enkele minuten geïnstalleerd, zonder dat u gereedschap nodig hebt of hoeft te boren. Het gordijn wordt op uw VELUX dakvenster gemonteerd met behulp van stickers die op de zijgeleiders passen waarin het gordijn op- en afrolt. Het verduisterende rolgordijn zonder te boren  bieden een verduisterend effect, waardoor het een ideale keuze is voor de slaapkamer of de kinderkamer. Het gordijn kan volledig gesloten of volledig geopend worden met behulp van de manuele bediening onderaan het gordijn. Om het gordijn te bedienen, trekt u gewoon aan de bedieningsstang om het in een gesloten of open positie te plaatsen. Het gordijn loopt in de slanke design-zijgeleiders zodat het moeiteloos geopend en gesloten kan worden.

Verduisterende gordijnen zonder gereedschap

Aangezien het gordijn zonder gereedschap of boorwerk gemonteerd wordt, is het een geweldige keuze voor tijdelijke accommodatie of verhuur. Bij correcte verwijdering laat het gordijn geen zichtbare resten achter op het venster. Alles wat u nodig hebt om het Itzala Verduisterende Rolgordijn Zonder te Boren te installeren is inbegrepen in het pakket en wordt geleverd met een set eenvoudig te gebruiken installatie-instructies. Het gordijn wordt eenvoudig gemonteerd met behulp van sterke kleefmiddelen, waardoor het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is en tegelijkertijd zeer duurzaam is.

Het Itzala Verduisterende Rolgordijn Zonder te Boren is verkrijgbaar in 4 moderne kleuren die bij uw interieur passen. Stel de gordijnen zo samen dat ze bij uw VELUX dakvenster passen en geniet van een eenvoudige installatie en een verduisterend effect voor een goede nachtrust wanneer u maar wilt.

EEN ITZALA GORDIJN SAMENSTELLEN EN BESTELLEN

De Itzala verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën passen op VELUX, FAKRO, Dakstra, RoofLITE, Keylite (klik hier voor meer informtie over het vinden van de juiste maatcode) en Dakea dakramen. De Itzala buitenzonwering daarentegen is specifiek ontworpen voor VELUX dakramen. Indien u wilt nagaan of het geselecteerde Itzala gordijn zal passen op uw dakraam, gelieve dan onderstaande stappen te volgen.

Let op: er is geen bedieningsstang beschikbaar voor Itzala gordijnen. In het geval het dakraam buiten handbereik is geplaatst, raden wij een origineel Velux gordijn met Velux bedieningsstang (ZCT 200K) aan.

Beschikbare kleuren van de Itzala gordijnen: verduisterende gordijnen: 4208 wit, 4219 beige, 4212 donkerblauw; rolgordijnen: 4312 donkerblauw, 4319 beige; jaloezieën: 4388 wit

Stap 1

Selecteer de fabrikant van uw dakraam

Stap 2

Selecteer type en maatcode

Stap 3

Kleur
Bezig met laden...

Ik probeer een gordijn te vinden dat bij uw venster past. Even geduld.