Logo

ITZALA

dakraam-gordijn.be

22% korting op VELUX gordijnen
Alle bestellingen
Levering
Recht uit de VELUX fabriek tot bij u thuis
0
Originele VELUX Producten -22% korting
Officiele VELUX verdeler

VELUX Verduisterende Rolgordijnen

De ideale oplossing om lichtinval
in uw slaapkamer te blokkeren

VELUX Verduisterende rolgordijnen

VELUX Verduisterende Rolgordijnen

De ideale oplossing om lichtinval
in uw slaapkamer te blokkeren

VELUX Verduisterende Rolgordijnen

Vanaf € 61,35 € 78,65
Informatie

De gordijnen op netstroom of op zonne-energie zijn momenteel niet op voorraad

 • 100% verduistering op elk tijdstip van de dag
 • Draagt bij aan een beter slaapcomfort, zowel 's nachts als overdag
 • ​Minder zonnewarmte én minder warmteverlies
 • Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers
 • ​Eenvoudig te monteren met het Pick&Click!™ systeem
 • Verduisterend rolgordijn van hoge kwaliteit
Handelingen

• Handbediening
• Elektrisch
• Zonne-energie
(zie hieronder)

Kleuren

• 16 opties
(zie hieronder)

Vaak gestelde vragen

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Kan ik een verduisteringsgordijn met andere gordijnen combineren?

   Ja, het verduisteringsgordijn kan ook worden gecombineerd met buitenste zonneschermen voor extra bescherming tegen warmte en muggengaas voor een insectenvrije omgeving. Elektrisch aangedreven en fotovoltaïsch aangedreven gordijnen kunnen echter niet worden gecombineerd.

  • Is een verduisteringsgordijn de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   Verduisteringsgordijnen zijn vervaardigd van lichtwerende stof die het invallend licht effectief tegenhouden. Ze bevorderen een goede nachtrust of een deuggdoend dutje overdag en zijn aanbevolen voor slaapkamers en kinderkamers. Ze zijn ook perfect voor thuisbioscopen en gastenkamers.

  • Wanneer moet ik een VELUX verduisteringsgordijn kiezen?

   VELUX verduisteringsgordijnen zijn speciaal voor originele VELUX dakvensters gemaakt. Ze zorgen dag en nacht voor 100% verduistering. Verduisteringsgordijnen van VELUX hebben een speciale warmtewerende coating aan de achterkant om 's winters warmte vast te houden en 's zomers de hitte van de zon buiten te houden. Het kan overal op het venster worden geplaatst en schuift in dunne aluminium boven- en zijrails die aan de binnenkant zwart zijn gelakt om te vermijden dat er licht langs de zijden doorsijpelt. Verduisteringsgordijnen zijn ideaal om te installeren in slaapkamers, kinderkamers, thuisbioscopen en kamers waar u door knipperende straatverlichting of voorbijrijdende auto's wordt gestoord, of waar u de warmte wilt buitenhouden en het comfort vergroten.

 • Gordijnen met afstandsbediening
  • Wanneer moet ik een elektrisch aangedreven gordijn kiezen?

   Elektrisch aangedreven gordijnen van VELUX passen perfect bij VELUX INTEGRA® elektrische dakvensters. Indien u geen elektrisch aangedreven dakvenster heeft, maar toch een elektrisch bediend gordijn wilt, dan voegt u gewoon een KUX 100 aan uw bestelling toe. Omdat het gordijn op afstand wordt bediend, is het fantastisch voor vensters die zich buiten uw bereik bevinden of waar u het invallend licht vaak aanpast.

  • Wanneer moet ik een fotovoltaïsch aangedreven gordijn kiezen?

   Door zonne-energie aangedreven gordijnen van VELUX zijn een perfecte aanvulling op manueel bediende dakvensters van VELUX en door zonne-energie aangedreven VELUX INTEGRA® dakvensters. Omdat het gordijn met een afstandsbediening wordt geleverd en over een batterij beschikt die met zonne-energie wordt opgeladen, is het ook ideaal voor vensters die moeilijk te bereiken zijn of waar u vaak het invallend licht van wilt instellen. Geen bedrading vereist.

  • Waarmee moet ik rekening houden bij de aanschaf van een niet-manueel VELUX gordijn?

   Wanneer u een niet-manueel gordijn kiest, zijn er een aantal factoren die u moet overwegen.

   1. Alleen originele VELUX gordijnen zijn verkrijgbaar met afstandsbediening. Alle Itzala gordijnen zijn handbediend.

   2. VELUX gordijnen zijn ook verkrijgbaar in een elektrisch of fotovoltaïsch aangedreven versie. Beide versies zijn bijzonder praktisch aangezien u ze gemakkelijk kunt instellen en de lichtinval met één knop wordt geregeld. Daarom worden niet-manuele gordijnen sterk aanbevolen voor vensters die buiten bereik zijn, in een verhoging of hoog in een zolderdak, en voor vensters waarbij u de positie van de lamellen vermoedelijk vaak wilt aanpassen.

   Elektrisch bediende gordijnen passen uitsluitend bij elektrische dakvensters van VELUX INTEGRA®. VELUX gordijnen op zonne-energie passen daarentegen bij VELUX dakvensters die met de hand worden bediend en bij alle VELUX INTEGRA® dakramen op zonne-energie.

   Beide types gordijnen hebben afstandsbediening, maar kunnen ook met de hand bediend worden, met uitzondering van de kantelfunctie bij het elektrisch bediende VELUX jaloezie. De afstandsbediening voor het elektrisch bediende gordijn wordt gevoed met een gewone batterij. Bij het gordijn op zonne-energie wordt een batterij gebruikt die opgeladen wordt met zonne-energie en waarmee 600 handelingen uitgevoerd kunnen worden, zelfs als er geen zonneschijn voor het opladen is. Elektrisch bediende gordijnen zijn ook verkrijgbaar met het intelligente io-homecontrol® met extra functies, zoals tijdprogramma's.

   3. Niet-manuele gordijnen zijn in meerdere versies verkrijgbaar. Verduisteringsgordijnen en rolgordijnen zijn verkrijgbaar in elektrisch of fotovoltaïsch bediende versies. Jaloezieën zijn alleen in manuele en elektrische versies verkrijgbaar. Buitenste zonneschermen zijn verkrijgbaar in manuele of fotovoltaïsche versies. Vouwgordijnen zijn alleen verkrijgbaar in manuele versies. Beide types gordijnen hebben afstandsbediening, maar kunnen ook met de hand bediend worden, met uitzondering van de kantelfunctie bij het elektrisch bediende VELUX jaloezie. De afstandsbediening voor het elektrische gordijn wordt door een gewone batterij gevoed, en het fotovoltaïsch gordijn door een energiezuinige batterij die met zonne-energie wordt opgeladen die goed is voor maximaal 600 bewegingen, zelfs indien er geen zon is om ze op te laden. Het elektrisch gordijn is ook verkrijgbaar met een intelligente io-homecontrol® voor extra functies zoals tijdprogramma's. Beide gordijnen zijn goed geschikt voor VELUX dakvensters, maar als u een gordijn wilt kopen voor een vast plat dakraam van VELUX (CFP) heeft u een aanpassingsset nodig (KUX 100). Dat is een extra bedieningssysteem waarmee FMG vouwgordijnen passend gemaakt kunnen worden voor een vaste CFP uitvoering. Hiervoor zijn afzonderlijke montage en een stroomverzorging nodig.

   Uiteindelijk moet u natuurlijk ook overwegen welk type gordijn u wilt, d.w.z. een verduisteringsgordijn of een rolgordijn. Deze zijn allebei verkrijgbaar in een elektrische uitvoering of op zonne-energie, terwijl de VELUX jaloezie alleen met manuele of elektrische bediening leverbaar is en het buitenste zonnescherm met manuele bediening of op zonne-energie. Het VELUX vouwgordijn is alleen verkrijgbaar met manuele bediening.

 • Itzala vs. VELUX gordijnen
  • Wat is het belangrijkste verschil tussen Itzala en VELUX verduisteringsgordijnen?

   Verduisteringsgordijnen van VELUX bieden topkwaliteit. Ze zorgen dag en nacht voor 100% verduistering en geven bescherming tegen warmte. Verduisteringsgordijnen van VELUX zijn gemaakt van vuilafstotend polyester met een speciale warmtewerende coating aan de achterkant om 's winters warmte vast te houden en 's zomers de hitte van de zon buiten te houden. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, effen of met een dessin, en u kunt kiezen tussen handmatig of op afstand bediende uitvoeringen. Het gordijn is verkrijgbaar met dunne geleidingen van aluminium aan de bovenkant en zijkanten en kan overal op het venster worden geplaatst. De zijdelingse geleidingen zijn aan de binnenkant zwart gelakt om te vermijden dat er licht langs de zijkanten doorsijpelt Op VELUX verduisteringsgordijnen die u in de VELUX onlineshop aanschaft, krijgt u drie jaar garantie.

   Verduisteringsgordijnen van Itzala zijn van goede kwaliteit en voordelig, aangezien ze in massaproductie worden vervaardigd. Het biedt een nagenoeg totale verduistering en is erg gemakkelijk in het gebruik. Het materiaal is een slijtvaste, vuilafstotende combinatie van polyester en lichtecht rubber. Itzala gordijnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren Ze schuiven langs dunne aluminium profielen waardoor ze in verschillende posities kunnen worden aangebracht. Op Itzala producten die u in de VELUX onlineshop aanschaft, krijgt u twee jaar garantie.

Bediening

Manuele bediening met bedieningsstang en traploze instelling

Het manueel bediende VELUX verduisteringsgordijn met bedieningsstang schuift in aluminium zijrails voor een soepele loop met traploze instelling. Ze zijn bijzonder goed geschikt voor dakvensters die binnen bereik liggen en zijn zeer gemakkelijk te bedienen. Plaats uw hand eenvoudigweg op de bedieningsstang onderaan op het gordijn en pas de hoogte ervan volgens uw wens aan. Dit gordijn is binnen 15 minuten te monteren dankzij het unieke montagesysteem van VELUX.

Kleuren

1
2
3
4
5
A
Doorzichtig Semi-doorzichtig Ondoorzichtig Lichttemperend Verdonkerend Alle niveaus van transparantie
1025 - Wit
1025 -
1025 - Wit
1025 Wit
5
: Verdonkerend
5
1085 - Light Beige
1085 -
1085 - Light Beige
1085 Light Beige
5
: Verdonkerend
5
4556 - Beige
4556 -
4556 - Beige
4556 Beige
5
: Verdonkerend
5
4559 - Dark brown
4559 -
4559 - Dark brown
4559 Dark brown
5
: Verdonkerend
5
1100 - Donkerblauw
1100 -
1100 - Donkerblauw
1100 Donkerblauw
5
: Verdonkerend
5
4564 - Orange
4564 -
4564 - Orange
4564 Orange
5
: Verdonkerend
5
3009 - Zwart
3009 -
3009 - Zwart
3009 Zwart
5
: Verdonkerend
5
0705 - Grijs
0705 -
0705 - Grijs
0705 Grijs
5
: Verdonkerend
5
4574 -
4574 -
4574 -
4574
5
: Verdonkerend
5
4575 -
4575 -
4575 -
4575
5
: Verdonkerend
5
4576 -
4576 -
4576 -
4576
5
: Verdonkerend
5
4577 -
4577 -
4577 -
4577
5
: Verdonkerend
5
4578 -
4578 -
4578 -
4578
5
: Verdonkerend
5
4579 -
4579 -
4579 -
4579
5
: Verdonkerend
5
4580 -
4580 -
4580 -
4580
5
: Verdonkerend
5
4581 -
4581 -
4581 -
4581
5
: Verdonkerend
5

Materiaalopties voor kozijn

U hebt twee materiaalopties voor uw handmatig bediende VELUX verduisterend rolgordijn. Kies voor een witgelakt of geborsteld aluminium zijgeleider.