Logo

ITZALA

dakraam-gordijn.be

25% korting op VELUX gordijnen!
Alle bestellingen
Levering
Recht uit de VELUX fabriek tot bij u thuis
0
Originele VELUX Producten - 25% korting!
Officiele VELUX verdeler

Itzala Rolgordijnen

Dakvenster rolgordijnen

Itzala Rolgordijnen

Itzala Rolgordijnen

Vanaf 35,64 €
Informatie
 • Hoogwaardige en voordelige optie
 • Zorgt voor zacht, diffuus licht
 • Ideaal voor woonkamers en kantoren
 • Biedt voldoende privacyHandelingen

• Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• 2 opties
(zie hieronder)

Vaak gestelde vragen

 • Varia
  • Met welke vensters zijn uw Itzala gordijnen compatibel?

   Itzala gordijnen zijn compatibel met ramen van VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea. Het Itzala buitenste zonnescherm is echter alleen compatibel met VELUX dakvensters.

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Kan ik een rolgordijn met andere gordijnen combineren?

   Ja, het rolgordijn kan worden gecombineerd met buitenste zonneschermen voor extra bescherming tegen warmte en muggengaas voor een insectenvrije omgeving. Elektrisch aangedreven en fotovoltaïsch aangedreven gordijnen kunnen echter niet worden gecombineerd.

  • Is een rolgordijn de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   Als u een betaalbare manier zoekt om privacy te bereiken en toch natuurlijke daglicht binnen te laten, is een rolgordijn voor u de juiste keuze. Rolgordijnen zijn vervaardigd van doorschijnende polyester doek dat het invallend licht regelt, afhankelijk van de kleur van het gordijn. Het rolgordijn zorgt zo voor een bijzonder decoratief effect en helpt u een evenwichtig licht in uw kamer te creëren. Rolgordijnen zijn bijzonder aanbevolen voor woon- en eetkamers, maar ook geschikt voor kantoren, gangen en speelkamers.

  • Wanneer moet ik een Itzala rolgordijn kiezen?

   Het Itzala rolgordijn is een in donkerblauw en beige verkrijgbaar gordijn met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het gordijn heeft een robuust rolmechanisme en een raamclip voor openen in drie standen. Het is gemaakt van polyester stof voor een hoge duurzaamheid. Als u op zoek bent naar het goedkoopste gordijn voor uw venster, is het Itzala rolgordijn uw eerste keuze. Het gordijn is verkrijgbaar voor VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea dakvensters.

 • Itzala vs. VELUX gordijnen
  • Wat is het belangrijkste verschil tussen Itzala en VELUX rolgordijnen?

   Het VELUX rolgordijn is verkrijgbaar in 37 verschillende kleuren en dessins. Het beschikt over een traploze aanbrenging, wat betekent dat het op elke plaats op het venster geplaatst kan worden. VELUX rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een versie met manuele bediening en een versie met afstandsbediening. VELUX manueel bediende rolgordijnen met bedieningsstang en VELUX rolgordijnen op afstandsbediening bewegen in zijgeleiders gemaakt van natuurlijk geanodiseerd aluminium. Deze geleiders zorgen voor een soepele beweging, een traploze blokkering van het gordijn en voorkomen dat licht via de randen doorsijpelt. VELUX manueel bediende rolgordijnen met haken beschikken niet over boven- en zijrails en kunnen op drie verschillende hoogten worden vastgezet. Op VELUX rolgordijnen krijgt u drie jaar garantie.

   Het Itzala rolgordijn is een voordelig alternatief, verkrijgbaar in twee kleuren: donkerblauw en beige. Het gordijn heeft een robuust rolmechanisme en een raamclip voor openen in drie standen. Op Itzala rolgordijnen die u in deze onlineshop aanschaft, krijgt u twee jaar garantie.

Bediening

Manuele bediening met haakbevestiging op drie punten

Het Itzala rolgordijn kan gemakkelijk op 3 verschillende plaatsen op het venster worden vastgezet. Plaats uw hand eenvoudigweg op de greep aan het uiteinde van het gordijn en trek het omlaag. Maak het gordijn dan vast aan een van de 3 paar haken aan de binnenkant van het vensterframe.

Kleuren

4312 - Donkerblauw
4312
Donkerblauw
4312 - Donkerblauw
4319 - Beige
4319
Beige
4319 - Beige

EEN ITZALA GORDIJN SAMENSTELLEN EN BESTELLEN

De Itzala verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën passen op VELUX, FAKRO, Dakstra, RoofLITE, Keylite (klik hier voor meer informtie over het vinden van de juiste maatcode) en Dakea dakramen. De Itzala buitenzonwering daarentegen is specifiek ontworpen voor VELUX dakramen. Indien u wilt nagaan of het geselecteerde Itzala gordijn zal passen op uw dakraam, gelieve dan onderstaande stappen te volgen.

Let op: er is geen bedieningsstang beschikbaar voor Itzala gordijnen. In het geval het dakraam buiten handbereik is geplaatst, raden wij een origineel Velux gordijn met Velux bedieningsstang (ZCT 200K) aan.

Beschikbare kleuren van de Itzala gordijnen: verduisterende gordijnen: 4208 wit, 4219 beige, 4212 donkerblauw; rolgordijnen: 4312 donkerblauw, 4319 beige; jaloezieën: 4388 wit

Stap 1

Selecteer de fabrikant van uw dakraam

Stap 2

Selecteer type en maatcode

Stap 3

Kleur
Bezig met laden...

Ik probeer een gordijn te vinden dat bij uw venster past. Even geduld.