Logo

Dakraam-gordijn

Originele VELUX® en Itzala producten

0
Originele VELUX Producten - 25% korting!
Officiele VELUX verdeler

Itzala verduisterend gordijn

Dakvenster met gordijn

Itzala verduisterend gordijn

Itzala verduisterend gordijn

Vanaf 35,01 €
Informatie
 • Bijna totale verduistering
 • Voordelige oplossing
 • Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers
 • Eenvoudig te installeren
 • Op maat gemaakt. Knippen niet nodig
 • Compatibel met VELUX dakvensters
 • 5 kleuren
 • Handmatige bediening
 • Gemaakt in de EU. Twee jaar garantie

 

Handelingen

• Handbediening

Kleuren

• 5 opties

Vaak gestelde vragen

  • Wat zijn de voordelen van Itzala verduisterende gordijnen?

   De Itzala verduisterende gordijnen voor VELUX dakvensters zijn voordelig, verduisteren bijna volledig en zijn eenvoudig te gebruiken. Het materiaal is een robuuste, vuilafstotende combinatie van polyester en lichtdicht rubber. De gordijnen worden in een slank aluminium vast kader geplaatst dat het mogelijk maakt om de gordijnen in meerdere posities in het venster te plaatsen. Itzala verduisterende gordijnen zijn hoogwaardige gordijnen die tegen een lagere prijs aangeboden kunnen worden.

  • Uit welke opties kan ik kiezen voor mijn Itzala verduisterende gordijnen?

   Itzala verduisterende gordijnen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, allemaal met een vrijwel totale verduistering. Itzala verduisterende gordijnen worden manueel bediend.

  • Hoe lang gaan Itzala verduisterende gordijnen mee?

   Itzala verduisterende gordijnen worden getest op duurzaamheid door ze 7000 keer te openen en te sluiten. Dit garandeert een lange levensduur met een betrouwbare werking. Het vaste kader en de stoffen zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit materialen als onze andere Itzala producten. Er zit twee jaar garantie op de Itzala verduisterende gordijnen die u op Dakraam-gordijn.be koopt.

  • Hoe installeer ik een Itzala verduisterend gordijn?

   De installatie van een Itzala verduisterend gordijn in een dakvenster is een eenvoudige klus die door één persoon gedaan kan worden. Alle benodigde montageonderdelen zitten in het pakket en er wordt een gebruiksvriendelijke handleiding meegeleverd voor een probleemloze installatie.

  • Voor welke dakvensters zijn de Itzala verduisterende gordijnen geschikt?

   Itzala verduisterende gordijnen zijn exclusief gemaakt voor VELUX dakvensters. Gebruik de configurator voor de juiste maat.

Bediening

Manuele bediening met bedieningsstang

Manuele Itzala verduisterende gordijnen zijrails worden met de hand bediend met behulp van de bedieningsstang onderaan het gordijn. De stevige aluminium zijrails zorgen ervoor dat de gordijnen gemakkelijk te bedienen zijn en dat u het gordijn overal in het venster kunt plaatsen.

Kleuren

4208 - Wit
4208
Wit
4208 - Wit
4212 - Donkerblauw
4212
Donkerblauw
4212 - Donkerblauw
4217 - grijs
4217
grijs
4217 - grijs
4219 - Beige
4219
Beige
4219 - Beige
4249 - Zwart
4249
Zwart
4249 - Zwart

Itzala verduisterende gordijnen voor dakvensters

 

Itzala verduisterende gordijnen voor dakvensters zorgen voor bijna 100% verduistering tegen een betaalbare prijs. De verduisterende gordijnen zijn gemaakt van lichtwerend materiaal dat het daglicht buiten houdt, voor een goede nachtrust op elk moment van de dag. Een perfecte oplossing voor slaapkamers, kinderkamers, thuisbioscopen en logeerkamers. Itzala verduisterende gordijnen zijn hoogwaardige gordijnen die tegen een lagere prijs worden aangeboden omdat ze in massaproductie worden gemaakt, waardoor de kosten tot een minimum worden beperkt zonder dat de kwaliteit eronder lijdt.

Goedkope verduisterende gordijnen voor dakvensters

Itzala verduisterende gordijnen zijn de perfecte budgetvriendelijke oplossing. De verduisterende gordijnen zijn gemaakt voor dakvensters van VELUX. 
Gebruik onze configurator om de vijf verschillende kleuren te bekijken waaruit u kunt kiezen, passend bij uw interieur. Alle kleuren Itzala verduisterende gordijnen zorgen voor een bijna volledige verduistering.

Manuele bediening

De manueel te bedienen Itzala verduisterende gordijnen voor dakvensters zijn gemaakt van een robuust en vuilafstotend materiaal, een combinatie van polyester en een lichtdicht rubberen materiaal. Het gordijn past in een aluminium vast kader en kan in verschillende posities in het venster worden geplaatst.

Verduistering tegen lage kosten

De verduisterende gordijnen kunnen ook worden gecombineerd met externe rolluiken voor warmtebescherming en muggengaas voor een insectenvrije omgeving.

EEN ITZALA GORDIJN SAMENSTELLEN EN BESTELLEN

De Itzala verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën passen op VELUX, FAKRO, Dakstra, RoofLITE, Keylite (klik hier voor meer informtie over het vinden van de juiste maatcode) en Dakea dakramen. De Itzala buitenzonwering daarentegen is specifiek ontworpen voor VELUX dakramen. Indien u wilt nagaan of het geselecteerde Itzala gordijn zal passen op uw dakraam, gelieve dan onderstaande stappen te volgen.

Let op: er is geen bedieningsstang beschikbaar voor Itzala gordijnen. In het geval het dakraam buiten handbereik is geplaatst, raden wij een origineel Velux gordijn met Velux bedieningsstang (ZCT 200K) aan.

Beschikbare kleuren van de Itzala gordijnen: verduisterende gordijnen: 4208 wit, 4219 beige, 4212 donkerblauw; rolgordijnen: 4312 donkerblauw, 4319 beige; jaloezieën: 4388 wit

Stap 1

Selecteer de fabrikant van uw dakraam

Stap 2

Selecteer type en maatcode

Stap 3

Kleur
Bezig met laden...

Ik probeer een gordijn te vinden dat bij uw venster past. Even geduld.