Logo

Dakraam-gordijn

Originele VELUX® en Itzala producten

0
Originele VELUX Producten - 25% korting!
Officiele VELUX verdeler

Itzala Verduisteringsgordijnen

Dakvenster met gordijn

Itzala Verduisteringsgordijnen

Itzala Verduisteringsgordijnen

Vanaf 43,02 €
Informatie
 • Nagenoeg volledige verduistering
 • Makkelijk te installeren
 • Ideaal voor slaapkamers
 • Gemaakt om te passen. Geen opmeten of snijden nodig
 • Past op VELUX dakvensters en andere merken.
 • Geproduceerd in de EU. Twee jaar garantie

 

Handelingen

• Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• 4 opties
(zie hieronder)

Vaak gestelde vragen

 • Varia
  • Met welke vensters zijn uw Itzala gordijnen compatibel?

   Itzala gordijnen zijn compatibel met ramen van VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea. Het Itzala buitenste zonnescherm is echter alleen compatibel met VELUX dakvensters.

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Kan ik een verduisteringsgordijn met andere gordijnen combineren?

   Ja, het verduisteringsgordijn kan ook worden gecombineerd met buitenste zonneschermen voor extra bescherming tegen warmte en muggengaas voor een insectenvrije omgeving. Elektrisch aangedreven en fotovoltaïsch aangedreven gordijnen kunnen echter niet worden gecombineerd.

  • Is een verduisteringsgordijn de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   Verduisteringsgordijnen zijn vervaardigd van lichtwerende stof die het invallend licht effectief tegenhouden. Ze bevorderen een goede nachtrust of een deuggdoend dutje overdag en zijn aanbevolen voor slaapkamers en kinderkamers. Ze zijn ook perfect voor thuisbioscopen en gastenkamers.

  • Wanneer moet ik een Itzala verduisteringsgordijn kiezen?

   Het Itzala verduisteringsgordijn is beschikbaar voor VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea dakvensters en is een fantastische oplossing indien u invallend licht wilt blokkeren. Het gordijn is gemaakt van een slijtvaste, vuilwerende combinatie van polyester en een lichtwerende rubberen stof. Het schuift in een dun aluminium frame waardoor het in verschillende posities kan worden geblokkeerd.

  • Hoe duurzaam zijn Itzala rolgordijnen?

   Getest om lang mee te gaan. Elk rolgordijn is 7000 keer getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 • Itzala vs. VELUX gordijnen
  • Wat is het belangrijkste verschil tussen Itzala en VELUX verduisteringsgordijnen?

   Verduisteringsgordijnen van VELUX bieden topkwaliteit. Ze zorgen dag en nacht voor 100% verduistering en geven bescherming tegen warmte. Verduisteringsgordijnen van VELUX zijn gemaakt van vuilafstotend polyester met een speciale warmtewerende coating aan de achterkant om 's winters warmte vast te houden en 's zomers de hitte van de zon buiten te houden. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, effen of met een dessin, en u kunt kiezen tussen handmatig of op afstand bediende uitvoeringen. Het gordijn is verkrijgbaar met dunne geleidingen van aluminium aan de bovenkant en zijkanten en kan overal op het venster worden geplaatst. De zijdelingse geleidingen zijn aan de binnenkant zwart gelakt om te vermijden dat er licht langs de zijkanten doorsijpelt Op VELUX verduisteringsgordijnen die u in de VELUX onlineshop aanschaft, krijgt u drie jaar garantie.

   Verduisteringsgordijnen van Itzala zijn van goede kwaliteit en voordelig, aangezien ze in massaproductie worden vervaardigd. Het biedt een nagenoeg totale verduistering en is erg gemakkelijk in het gebruik. Het materiaal is een slijtvaste, vuilafstotende combinatie van polyester en lichtecht rubber. Itzala gordijnen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren Ze schuiven langs dunne aluminium profielen waardoor ze in verschillende posities kunnen worden aangebracht. Op Itzala producten die u in de VELUX onlineshop aanschaft, krijgt u twee jaar garantie.

Bediening

Manuele bediening met bedieningsstang

Om de hoogte van een manueel bediend Itzala verduisteringsgordijn te regelen, plaatst u uw hand eenvoudigweg op de bedieningsstang onderaan op het gordijn en past u de hoogte ervan volgens uw wens aan.

Kleuren

4208 - Wit
4208
Wit
4208 - Wit
4212 - Donkerblauw
4212
Donkerblauw
4212 - Donkerblauw
4217 - grijs
4217
grijs
4217 - grijs
4219 - Beige
4219
Beige
4219 - Beige

EEN ITZALA GORDIJN SAMENSTELLEN EN BESTELLEN

De Itzala verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën passen op VELUX, FAKRO, Dakstra, RoofLITE, Keylite (klik hier voor meer informtie over het vinden van de juiste maatcode) en Dakea dakramen. De Itzala buitenzonwering daarentegen is specifiek ontworpen voor VELUX dakramen. Indien u wilt nagaan of het geselecteerde Itzala gordijn zal passen op uw dakraam, gelieve dan onderstaande stappen te volgen.

Let op: er is geen bedieningsstang beschikbaar voor Itzala gordijnen. In het geval het dakraam buiten handbereik is geplaatst, raden wij een origineel Velux gordijn met Velux bedieningsstang (ZCT 200K) aan.

Beschikbare kleuren van de Itzala gordijnen: verduisterende gordijnen: 4208 wit, 4219 beige, 4212 donkerblauw; rolgordijnen: 4312 donkerblauw, 4319 beige; jaloezieën: 4388 wit

Stap 1

Selecteer de fabrikant van uw dakraam

Stap 2

Selecteer type en maatcode

Stap 3

Kleur
Bezig met laden...

Ik probeer een gordijn te vinden dat bij uw venster past. Even geduld.