Logo

Dakraam-gordijn

Originele VELUX® en Itzala producten

0
Originele VELUX Producten - 21% korting!
Officiele VELUX verdeler

VELUX Jaloezieën

Uniek design en de ideale
oplossing voor vochtige
ruimtes

VELUX Jaloezieën

Uniek design en de ideale
oplossing voor vochtige
ruimtes

VELUX Jaloezieën

Vanaf 99,97 € 123,42 €
Informatie
 • Hoeveelheid en richting van daglicht zijn aanpasbaar
 • Aluminium lamellen met bediening zonder koord
 • Ideaal voor badkamers en keukens
 • Klassiek en uniek design
 • Eenvoudig te reinigen
 • Jaloezieën van hoge kwaliteitHandelingen

• Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• 2 opties
(zie hieronder)

Vaak gestelde vragen

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Wanneer moet ik een VELUX jaloezie kiezen?

   Een jaloezie van VELUX zorgt ervoor dat u de lichtinval volledig kunt regelen. De lamellen hebben geen gaatjes en kunnen precies zo gekanteld worden als u wilt, zelfs als het venster geopend is. De jaloezie is een optimale oplossing voor ruimtes waar u de hoeveelheid en de richting van binnenvallend licht wilt regelen. In feite is het een van de meest flexibele oplossingen voor regeling van de lichtinval. Er wordt een goede verduistering bereikt als de jaloezie volledig is gesloten. Dankzij het unieke kantelmechanisme kan een compleet spectrum aan belichtingseffecten gerealiseerd worden.

   Aangezien de jaloezieën zijn vervaardigd van aluminium en beschikken over dunne zijgeleidingen, zijn ze heel eenvoudig schoon te maken. Daardoor zijn ze een ideale oplossing voor ruimtes bij u thuis met een hoge vochtigheidsgraad, zoals keukens en badkamers. Voor nog meer bescherming tegen hitte kunt u de jaloezie ook combineren met een buitenste zonnescherm van VELUX. Het gordijn is beschikbaar in 2 klassieke kleuren en is specifiek voor VELUX dakvensters vervaardigd.

  • Kan ik een jaloezie met andere gordijnen combineren?

   Ja, de jaloezie kan ook worden gecombineerd met buitenste zonneschermen voor extra bescherming tegen warmte en muggengaas voor een insectenvrije omgeving. Elektrisch aangedreven en fotovoltaïsch aangedreven gordijnen kunnen echter niet worden gecombineerd.

  • Is een jaloezie de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   Jaloezieën zijn gemaakt van gelakte aluminium lamellen waarmee u de hoeveelheid licht en de richting van het invallend licht kunt regelen - zo kan een compleet spectrum aan belichtingseffecten worden gerealiseerd. Jaloezieën zijn bestand tegen vocht en vlekken en gemakkelijk te reinigen. Daardoor zijn ze een ideale oplossing voor ruimtes bij u thuis met een hoge vochtigheidsgraad, zoals keukens en badkamers. Omdat u met de jaloezie ook de lichtinval kunt regelen, is ze bijzonder geschikt voor woon- en eetkamers, gangen en speelkamers.

 • Itzala vs. VELUX gordijnen
  • Wat is het belangrijkste verschil tussen Itzala en VELUX jaloezieën?

   De jaloezieën van Itzala en VELUX zijn allebei gemakkelijk te reinigen en goed geschikt voor keuken en badkamers waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn.

   Met jaloezieën van VELUX kunt u de lichtinval in ruimtes uitstekend regelen, zelfs als het venster geopend is. De lamellen hebben geen gaatjes, wat ongewenste, directe lichtinval voorkomt. U kunt kiezen uit 2 klassieke kleuren en manuele of afstandsbediening. De bedieningsstang van de manueel bediende uitvoering kan op de gewenste hoogte worden aangebracht. Op VELUX jaloezieën krijgt u drie jaar garantie.

   Jaloezieën van Itzala zijn een goede investering om de lichtinval in een ruimte te regelen. Ze zijn verkrijgbaar in wit en beschikken over een draadloze bediening. Op Itzala jaloezieën die u in deze onlineshop aanschaft, krijgt u twee jaar garantie.

Bediening

Manuele bediening met bedieningsstang, kantelgreep en traploze instelling

In tegenstelling tot de traditionele jaloezieën zijn VELUX jaloezieën koordloos en kunt u het gordijn dus door middel van de bedieningsstang onderaan op het gordijn bedienen. Plaats uw hand eenvoudigweg op de bedieningsstang en pas de hoogte ervan volgens uw wens aan. Om de richting van de lamellen en het invallend licht te regelen, schuift u gewoon de kantelgreep in het rechter zijkanaal omhoog of omlaag. De kantelgreep kan overal op het zijkanaal worden vastgezet. Dit gordijn is binnen 15 minuten te monteren dankzij het unieke montagesysteem van VELUX.

Kleuren

1
2
3
4
5
A
Doorzichtig Semi-doorzichtig Ondoorzichtig Lichttemperend Verdonkerend Alle niveaus van transparantie
7001 - Wit
7001 -
7001 - Wit
7001 Wit
a
: Alle niveaus van transparantie
a
7057 - Brushed silver
7057 -
7057 - Brushed silver
7057 Brushed silver
a
: Alle niveaus van transparantie
a

OVER VELUX JALOEZIEËN (PAL)

De VELUX jaloezie biedt een strak, klassiek ontwerp, een vlotte bediening en een optimale regeling van het daglicht dat uw kamer binnenkomt. De jaloezie heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling die in vrijwel elk interieur past. Ze zijn de perfecte keuze voor badkamers, keukens en thuiskantoren. Omdat de jaloezieën zijn gemaakt van aluminium, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vochtbestendig en daarom ideaal voor ruimten met een hoge luchtvochtigheid.

Jaloezie met moderne kenmerken

VELUX jaloezieën zijn verkrijgbaar in 2 stijlvolle kleuren, die allemaal bijdragen aan het klassieke gevoel en de fraaie look van de jaloezieën. Daarnaast heeft u de keuze tussen een wit gelakte cassette en zijgeleiders of een uitvoering in geborsteld aluminium.

Witte zijgeleiding en cassette  Geborsteld aluminium zijgeleiding en cassette

De jaloezieën zijn alleen leverbaar met handmatige bediening, waarbij met behulp van de onderhandgreep de jaloezie wordt geopend of gesloten. De zijgeleiders zorgen voor een soepele bediening en stellen u in staat de jaloezie overal in het raam te plaatsen. Wat VELUX jaloezieën uniek maakt, is dat u de hoek van de lamellen kunt wijzigen met een schuif die op de rechter zijgeleider is geplaatst. Zo kunt u zelf bepalen hoe daglicht uw kamer binnenkomt en hoeveel privacy u wilt hebben. Er zijn hierdoor geen loshangende, zichtbare snoeren, waardoor dit een veilige optie is als er spelende kinderen zijn.VELUX jaloezieën zijn producten van hoge kwaliteit. Ze worden geleverd met een fabrieksgarantie van 3 jaar van VELUX. De jaloezieën passen op bijna elke generatie VELUX dakramen.