Logo

Dakraam-gordijn

Originele VELUX® en Itzala producten

0
Originele VELUX Producten - 21% korting!
Officiele VELUX verdeler

Itzala Jaloezieën

Itzala Jaloezieën

Itzala Jaloezieën

Vanaf 53,00 €
Informatie
 • Biedt privacy en lichtregeling
 • Bestand tegen water en vlekken
 • Eenvoudig te reinigen
 • Gemaakt om te passen. Geen opmeten of snijden nodig
 • Ideaal voor badkamers en keukens
 • Compatibel met VELUX dakvensters
 • Geproduceerd in de EU. Twee jaar garantie

 

Handelingen

•Handbediening
(zie hieronder)

Kleuren

• 1 optie in wit
(zie hieronder)

Vaak gestelde vragen

 • Varia
  • Met welke vensters zijn uw Itzala gordijnen compatibel?

   Itzala gordijnen zijn compatibel met ramen van VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea. Het Itzala buitenste zonnescherm is echter alleen compatibel met VELUX dakvensters.

 • Algemene informatie over de gordijnen
  • Kan ik een jaloezie met andere gordijnen combineren?

   Ja, de jaloezie kan ook worden gecombineerd met buitenste zonneschermen voor extra bescherming tegen warmte en muggengaas voor een insectenvrije omgeving. Elektrisch aangedreven en fotovoltaïsch aangedreven gordijnen kunnen echter niet worden gecombineerd.

  • Is een jaloezie de aangewezen oplossing voor mijn kamer en behoeften?

   Jaloezieën zijn gemaakt van gelakte aluminium lamellen waarmee u de hoeveelheid licht en de richting van het invallend licht kunt regelen - zo kan een compleet spectrum aan belichtingseffecten worden gerealiseerd. Jaloezieën zijn bestand tegen vocht en vlekken en gemakkelijk te reinigen. Daardoor zijn ze een ideale oplossing voor ruimtes bij u thuis met een hoge vochtigheidsgraad, zoals keukens en badkamers. Omdat u met de jaloezie ook de lichtinval kunt regelen, is ze bijzonder geschikt voor woon- en eetkamers, gangen en speelkamers.

  • Wanneer moet ik een Itzala jaloezie kiezen?

   De Itzala jaloezie is verkrijgbaar voor VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea dakvensters. De jaloezie biedt uitstekende bescherming tegen zonlicht met een look waarnaar toonaangevende ontwerpers en stylisten altijd teruggrijpen - de klassieke jaloezie - en deze keer tegen een zeer lage prijs. De jaloezie is wit en biedt een nette koordloze oplossing. Door de gelakte aluminium lamellen zijn ze ideaal voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

  • Hoe duurzaam zijn Itzala rolgordijnen?

   Getest om lang mee te gaan. Elk rolgordijn is 7000 keer getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 • Itzala vs. VELUX gordijnen
  • Wat is het belangrijkste verschil tussen Itzala en VELUX jaloezieën?

   De jaloezieën van Itzala en VELUX zijn allebei gemakkelijk te reinigen en goed geschikt voor keuken en badkamers waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn.

   Met jaloezieën van VELUX kunt u de lichtinval in ruimtes uitstekend regelen, zelfs als het venster geopend is. De lamellen hebben geen gaatjes, wat ongewenste, directe lichtinval voorkomt. U kunt kiezen uit 2 klassieke kleuren en manuele of afstandsbediening. De bedieningsstang van de manueel bediende uitvoering kan op de gewenste hoogte worden aangebracht. Op VELUX jaloezieën krijgt u drie jaar garantie.

   Jaloezieën van Itzala zijn een goede investering om de lichtinval in een ruimte te regelen. Ze zijn verkrijgbaar in wit en beschikken over een draadloze bediening. Op Itzala jaloezieën die u in deze onlineshop aanschaft, krijgt u twee jaar garantie.

Bediening

Manuele bediening met bedieningsstang

Om de Itzala jaloezie te bedienen, plaatst u uw hand eenvoudigweg op de bedieningsstang onderaan op het gordijn en past u de hoogte ervan volgens uw wens aan. Om de hoek van de lamellen aan te passen draait u gewoon aan de bediening die zich bovenaan rechts op de kap van het jaloezie bevindt.

Kleuren

4388 - Wit
4388
Wit
4388 - Wit

EEN ITZALA GORDIJN SAMENSTELLEN EN BESTELLEN

De Itzala verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën passen op VELUX, FAKRO, Dakstra, RoofLITE, Keylite (klik hier voor meer informtie over het vinden van de juiste maatcode) en Dakea dakramen. De Itzala buitenzonwering daarentegen is specifiek ontworpen voor VELUX dakramen. Indien u wilt nagaan of het geselecteerde Itzala gordijn zal passen op uw dakraam, gelieve dan onderstaande stappen te volgen.

Let op: er is geen bedieningsstang beschikbaar voor Itzala gordijnen. In het geval het dakraam buiten handbereik is geplaatst, raden wij een origineel Velux gordijn met Velux bedieningsstang (ZCT 200K) aan.

Beschikbare kleuren van de Itzala gordijnen: verduisterende gordijnen: 4208 wit, 4219 beige, 4212 donkerblauw; rolgordijnen: 4312 donkerblauw, 4319 beige; jaloezieën: 4388 wit

Stap 1

Selecteer de fabrikant van uw dakraam

Stap 2

Selecteer type en maatcode

Stap 3

Kleur
Bezig met laden...

Ik probeer een gordijn te vinden dat bij uw venster past. Even geduld.